Dnes je 01. 10. 2024
svátek má Igor

Českolipský Superman

Archiv

V zimních měsících, od listopadu 2006 do února 2007, se uskuteční pět závodů, v nichž budou jednotliví závodníci sbírat body, aby se pokusili vybojovat titul Českolipského Supermana.


Celá soutěž se může uskutečnit díky podpoře ředitelů škol ZŠ Sever, Gymnázia Česká Lípa a ZŠ Antonína Sovy, v jejichž tělocvičnách se jednotlivé závody konají, a díky AC Česká Lípa, který je spoluorganizátorem soutěže.


První kolo, Českolipský Tarzan, bude v sobotu 25. listopadu na Gymnáziu v České Lípě, kde bude sprint a opičí dráha, a druhé, Českolipský Rambo, v sobotu 2. prosince na ZŠ Sever. Zde budou závodníci házet medicinbalem a šplhat. Předloni získala pohár věnovaný novoborskou firmou Gold Bohemia Tereza Zajícová a loni Iva Reicheltová.


Kdo se stane Supermanem letos? Soutěž je určena pro všechny, kdo se chtějí hýbat, a tak vítáni budou nejen atleti, ale i ti, kteří zkoušejí jiná sportovní odvětví nebo o zahájení sportovní kariéry teprve uvažují. A věkové kategorie? Pokud už umíte chodit a ještě se udržíte na nohou, potom máte ideální věk!