Dnes je 01. 10. 2024
svátek má Igor

Medaile z jablonecké haly

Archiv

O dva tituly se postaraly chodkyně, které se utkaly na tříkilometrové trati. V kategorii žákyň zvítězila vynikajícím časem 17:19.57 min Bára Havranová z Jiskry Nový Bor. Titul z kategorie dorostenek putoval do České Lípy zásluhou Hany Svitákové. Tři medaile přivezli také vícebojaři z AC Č. Lípa.


Ženské kategorie měly na programu pětiboj, mužské sedmiboj. Nejlépe si vedla Kamila Ajšmanová, která v kategorii juniorek získala stříbro výkonem 2842 bodů, bronz přidala Natálie Válková v kategorii žen, 2523 bodů, a Petr Nejedlý v kategorii juniorů 3732 bodů.


V kategorii dorostenců zvítězil Jakub Janda, odchovanec cvikovské atletiky, nyní startující za Mladou Boleslav, který nasbíral 3839 bodů. Mnozí zůstali jen kousek za stupni vítězů.


V dorostenkách byla 4. Tereza Zajícová AC Česká Lípa, 5. Tereza Musilová Jiskra Nový Bor , 6. Martina Uková. V ženách bylo další pořadí 4. Lucie Konigová, 5. Gabriela Grulichová a 6. Alena Svitáková. Dorostenci 6. Petr Láslo, junioři 4. Jaroslav Kropáček a 6. Matěj Lačný.


O další krajské medaile budou bojovat v sobotu 21. ledna v jablonecké hale dorostenci a dorostenky.