Dnes je 02. 10. 2024
svátek má Olívie,Oliver

Po výprasku od Hradce si Arsenal zahraje s Vilémovem

Archiv

Českolipští mají za sebou již dva přípravné duely, první vyhráli a druhý prohráli. Vilémov zatím odehrál jen jedno klání, a to proti novoborské Jiskře, souboj rozhodla jediná branka ve prospěch Vilémova. Střetnutí mezi Vilémovem a Arsenalem začíná v Děčíně v sobotu 23. ledna od 14:00.
SK Vilémov
Sezonu 2008/2009 ukončil Vilémov prvním místem v krajském přeboru, a postoupil tak do divize. Na začátku ročníku se jako nováček uvedl skvěle, v úvodních dvou utkáních bodoval, nejprve uhrál remízu 1:1 s pražskou Admirou a poté zdolal Chodov 2:0. Ovšem následně na tým dolehla krize, která zapříčinila, že v dalších osmi partiích Vilémov vůbec nebodoval. V prvních čtyřech dokonce nevstřelil ani gól. Za zmínku hlavně stojí porážka v Litvínově 5:1, vedoucímu celku tabulky, Viktorii Jirny, podlehl 5:0. Ke konci podzimu se opět Vilémov chytil, čtyři zápasy v řadě vyhrál, v poslední kole však nestačil na Chomutov. Suma sumárum, Vilémovští okupují před začátkem jarní části dvanáctou příčku se ziskem šestnácti bodů a záporným skóre 18:31.
V premiérovém „přáteláku“ zajížděli Vilémovští na umělou trávu do Nového Boru, boj rozhodla jediná branka, která padla ve 26. minutě. Vilémov přijel do Boru jen se třinácti hráči, zraněný Hambálek ještě nenastoupil a v úvodu druhého poločasu se Vilémovu zranil ještě kanonýr Kurel. Vilémov tedy neměl možnost ke střídání, přesto utkání zvládl a vyhrál ho 1:0.
Sestava Vilémova v duelu s N. Borem: Loos - Winzig, Šmalcl, J. Jägr (46. Budský)  - Čuda, T. Jägr, Nagy, Vlk, Kopřiva - Lehrl, Kurel (52. J.Jägr).
Informace o soupeři:
Klubové barvy: bílá a zelená
Webové stránky: http://www.skvilemov.cz/new/index.php
Realizační tým:
Hlavní trenér: Milan Suchomel
Asistent trenéra: P. Zbončák
Vedoucí mužstva: L. Sklenář
Masér: Maier
Poslední tři zápasy Vilémova:
Vilémov – Most B 2:0
Chomutov – Vilémov 2:0
Nový Bor – Vilémov 0:1


FK Arsenal Česká Lípa
Českolipští fotbalisté již absolvovali dva přípravné zápasy. V tom prvním se utkali se Sokolem Brozany, tedy týmem, který dokázali v divizi dvakrát porazit. Roli favorita zvládl Arsenal na výbornou a zaslouženě zvítězil 2:0. Zato druhý soupeř byl o dvě třídy lepší než Sokol, neboť Hradec Králové nastupuje ve druhé lize. Rozdíl mezi třetiligovým a druholigovým mužstvem byl znát už od začátku, Hradečtí si v Jablonci doslova otevřeli střelnici a vyprovodili Arsenal debaklem 7:0. Hattrickem se zaskvěl hradecký Černý. Možnost na reparát bude mít Hradiského družina již v sobotu, kdy změří síly s Vilémovem.