Dnes je 30. 09. 2024
svátek má Jeroným

ČZU „B“ - LOKO 3:1 (-16,20,22,25)

Od začátku setu jsme se do soupeře  zakousli a nedarovali jsme mu jediný míč  zadarmo. Výborně jsme podávali a následně i dobře blokovali. Ujali jsme se vedení a svůj náskok jsme navyšovali. Vedli jsme 13:7 a následně na 23:12.

Soupeř sice stav kosmeticky upravil, ale set jsme v pohodě vyhráli. Druhý set jsme znovu začali dobře vedli jsme  5:1. Pak jsme však začali špatně přihrávat a náš útok končil buď ve zdi nebo v bloku soupeře. Domácí otočili na 7:5 a začala přetahovaná o káždý bod. My jsme stále tahali za kratší konec a tak jsme set prohráli. Ve třetím setu nám soupeř odskočil o tři míče a tenhle náskok si udržoval po celý set a zvýšil svoje vedení na 2:1. Třetí set to byla bitva o každý bod. Domácí stále vedli. V koncovce jsme srovnali a následně jsme se ujali vedení o dva body 23:21. Pak však přišla drobná chybička v útoku domácí borci se ujali vedení a set i zápas dovedli do vítězného konce.            

Hodnocení zápasu trenérem :

Pěkný bojovný zápas se špatným koncem pro nás. Po prvním setu to vypadalo moc dobře. Pak jsme však začali špatně přihrávat a domácí borce jsme posadili do sedla a potom už to bylo hodně težký. Minimálně bod jsme si zasloužili a měli jsme k němu i blízko. Ale neuhráli jsme ho a tak musíme stále bojovat o umístění do osmého místa, které zajišťuje play-off.

hráno 91 minut

Hráli : Javůrek, German, Peníška, Šén, Poživil,  Plachý, Špringl,  Pekárek, Žáček,  libero: Steffan