Dnes je 30. 09. 2024
svátek má Jeroným

Dobřichovice - LOKO 3:1 (17,-22,27,15)

Zápas jsme začali hrozně. Vůbec nic se nám nedařilo. Kazili jsme podání, na smeči to byl zmar, buď nás zablokovali nebo jsme smečovali do zdi a když jsme ještě špatně blokovali, tak to bylo na ručník. Set jsme hladce prohráli a vypadalo to na pěknou kládu.

Do druhého setu jsme udělali jednu kosmetickou změnu, přehodili jsme smečaře, a ono to začalo fungovat od začátku setu jsme vedli. Soupeře jsme dostali pod tlak a i on začal dělat chyby. Náskok z poloviny setu jsme udrželi až do konce a srovnali na 1:1. Ve třetím setu domácí borci přidali a my jsme pořád dotahovali. Když jsme srovnali na 15:15, šel na podání Peky a kvalitní plachtou rozhodil přihrávku soupeře. My jsme ubránili jejich útok a když jsme přidali důraz v útoku, rázem jsme vedli o pět bodů a vypadalo to slibně. Jenže za stavu 22:17 přišel náš totální výpadek na útoku a soupeř bleskově srovnal. Vyrovnanou koncovku jsme nezvládli a set ztratili. Ztráta třetího setu se na nás dost podepsala a čtvrtý set, to už z naší strany byla hrozná holomajzna. Domácí dominovali a  bleskově nás smázli.

Hodnocení zápasu trenérem :

První set byl z naší strany naprosto tragický. Nedařilo se,  a zejména na smeči to bylo hodně slabý. Měl jsme pocit, že to je i v našich hlavách, že jsme si prostě nevěřili. Ve druhém setu jsme se skvěle zvedli a hráli jsme dobře a dokázali jsme sami sobě, že Dobříšky můžeme porazit. Ve třetím setu jsme byli na koni, vedeme 22:17 a soupeř neví co hrát a my místo toho abychom ho dorazili, jsme nedůrazní a set ztratíme. Zápas pak dohrajeme  v hrozným útlumu. Zasloužili jsme si aspoň bod, ale nemáme nic. No musíme ho vybojovat jinde.

hráno 96 minut

Hráli : Javůrek, Peníška, Poživil, Šén, Plachý, Špringl, German, Démar, Pekárek libero: Steffan